ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Περνάει ιατρικά & ανακοινώνεται ο Κουλουσέβσκι με 44 εκατ. €

Parma's Dejan Kulusevski holds his jersey during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Parma's Dejan Kulusevski holds his jersey during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Παίκτης της Γιουβέντους πρέπει να θεωρείται ο 20χρονος μέσος, Ντέγιαν Κουλουσέβσκι. Ο Σουηδός περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται με μεταγραφή από την Αταλάντα αντί 44 εκατ. ευρώ.

Επένδυση 44.000.000 ευρώ (35 εκατ. ευρώ συν 9 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους) της Γιουβέντους στο πρόσωπο του 20χρονου μέσου της Αταλάντα, Ντέγιαν Κουλουσέβσκι. Όπως γράφουν τα ιταλικά Μέσα, ο Κουλουσέβσκι αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στην ημέρα και ν' ανακοινωθεί από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Κουλουσέβσκι αυτή τη στιγμή είναι δανεικός από την Αταλάντα στην Πάρμα, ωστόσο δεν αποκλείεται η Γιούβε να κάνει... ντρίμπλα και αντί για το καλοκαίρι να τον έχει διαθέσιμο προς αγωνιστική δράση από τώρα κιόλας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ οι οποίες με την πάροδο των χρόνων θ' αυξηθούν.

Όσον αφορά στα φετινά κατορθώματα του εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου νέου παίκτη της Γιουβέντους, ο 20χρονος έχει γράψει με τη φανέλα της Πάρμα 19 συμμετοχές με 4 γκολ και 7 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ιταλίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ