ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Περνά ιατρικά ο Κολουσέβσκι

Parma's Dejan Kulusevski holds his jersey during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Parma's Dejan Kulusevski holds his jersey during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Στο Τορινό θα βρεθεί την Πέμπτη (2/1) ο 19χρονος Σουηδός εξτρέμ, Ντέγιαν Κουλουσέβσκι, για να περάσει ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Γιουβέντους και να ολοκληρωθεί το deal απόκτησής του από την Αταλάντα αντί 35.000.000 ευρώ.

Ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι είναι μόλις 19 ετών όμως έχει ήδη προλάβει να προσελκύσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους μέσα από τις φετινές εμφανίσεις του με την Πάρμα, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Αταλάντα και με την οποία μετράει ήδη 4 γκολ και 7 ασίστ σε 17 συμμετοχές του στην Serie A.

Η Γιουβέντους κινήθηκε πιο γρήγορα και αποφασιστικά από την Ίντερ κι έκανε δικό της τον 19χρονο Σουηδό με ρίζες από τη Βόρεια Μακεδονία εξτρέμ. Ο Κουλουσέβσκι θα βρίσκεται στο Τορίνο την Πέμπτη (2/1) για να περάσει από ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Γηραιάς Κυρίας και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2024.

Το κόστος της απόκτησής του από την ομάδα του Μπέργκαμο ανήλθε στα 35.000.000 ευρώ! Το μόνο που απομένει να διευθετηθεί είναι πότε θα μετακομίσει ο Σουηδός φορ στους μπιανκονέρι.

Εάν δηλαδή θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Πάρμα ή θα φορέσει από τον Ιανουάριο τη φανέλα της Γιούβε, η εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Πάρμα τον Μάρκο Πιάτσα.

Photo credits: ΑP Images

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ