ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: "Πριβέ πάρτι με 60 μοντέλα μετά την Ατλέτικο"!

Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ιταλικό περιοδικό "βάζει φωτιά" στην Γιουβέντους καθώς αποκαλύπτει πως μετά την ήττα από την Ατλέτικο έγινε πάρτι στο Τορίνο, με τη συμμετοχή 60 γυναικών και πολλών παικτών του Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους "κλείδωσε" το όγδοο σερί σκουντέτο με την εκτός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Νάπολι (έχει πλέον διαφορά 16 πόντων από τους "παρτενοπέι") και στρέφει σιγά-σιγά το βλέμμα της στη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου με την Ατλέτικο για τους "16" του Champions League όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο πως οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα είναι εντελώς απρόσκοπτοι ενόψει αυτού του αγώνα αφού ένα δημοσίευμα έρχεται να τους κάνει άνω-κάτω.

Πηγή είναι το περιοδικό "The King" του Φαμπρίτσιο Κορόνα, το οποίο αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό έγινε πάρτι στο Τορίνο με τη συμμετοχή πάρα πολλών γυναικών και όλης σχεδόν της ομάδας της Γιουβέντους.

"Διοργάνωσαν πριβέ πάρτι στο ξενοδοχείο Starhotel Majestic του Τορίνου. Σε αυτή τη γιορτή είχαν προσκαλέσει σχεδόν 60 γυναίκες από κάθε μέρος της Ιταλίας, που ήταν κυρίως μοντέλα και influencer", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση ή διάψευση από πλευράς Γιουβέντους, ωστόσο είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσει σκάνδαλο που θα αναστατώσει τους πρωταθλητές Ιταλίας, από τη στιγμή που το πάρτι φαίνεται να έχει γίνει μετά την ήττα από την Ατλέτικο στο "Wanda Metropolitano".

Στο συγκεκριμένο άρθρο έχουν δημοσιευτεί επίσης φωτογραφίες που δείχνουν συνομιλίες σε Whatsapp και Instagram όπου μερικές από τις καλεσμένες συνομιλούν για το ραντεβού, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Κορόνα, μεταξύ των παικτών της Γιουβέντους που δήλωσαν "παρών" ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ