ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Παραμένει στην Αργεντινή ο Ιγκουαΐν για τη μητέρα του

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με την "Tuttosport", ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πήρε ειδική άδεια από τη Γιουβέντους προκειμένου να παραμείνει για λίγες ήμερες ακόμη στην Αργεντινή, καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η Γιουβέντους έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, σε γκρουπ, από την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν συμμετέχει σε αυτές. Ο 32χρονος επιθετικός ζήτησε και πήρε ειδική άδεια προκειμένου να παραμείνει στην Αργεντινή για λίγες ημέρες ακόμα, καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το ρεπορτάζ της " Τuttosport" αναφέρει πως ο "Πιπίτα" βρίσκεται στην πατρίδα του από τις 19 Μαρτίου, προκειμένου να είναι στο πλευρό της οικογένειάς του, σε μία δύσκολη περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όποτε κι αν επιστρέψει στο Τορίνο ο Ιγκουαΐν, θα χρειαστεί να μπει σε 14ημερη καραντίνα λόγω του κορονοϊού, το οποίο σημαίνει πως δεν αποκλείεται να χάσει κάποιους αγώνες, αν τελικά συνεχιστεί η Serie A.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ