ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: On fire στην προπόνηση ο Ρονάλντο

Γιουβέντους: On fire στην προπόνηση ο Ρονάλντο
FILIPPO RUBIN/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβάζει στροφές ενόψει της επανέναρξης της Serie A και αυτός που την πλήρωσε ήταν ο τρίτος γκολκίπερ της Γιουβέντους, Κάρλο Πινσόλιο (VIDEO).

Για σχεδόν 2,5 μήνες ήταν μακριά από το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους και αυτό φαίνεται πως έλειψε πολύ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Απόδειξη τα πολλά κιλά ιδρώτα που αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ πως καταθέτει κάθε ημέρα στην Κοντινάσα από τότε που επέστρεψε σε προπονητικούς ρυθμούς, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να φαντάζει σε σούπερ φόρμα.

Ο CR7 θέλησε μάλιστα να φανερώνει ένα μικρό δείγμα της δουλειάς που κάνει αυτές τις ημέρες, δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα video, που τον δείχνει να δοκιμάζει σουτ από διάφορες θέσεις.

Απέναντί του είχε τον τρίτο πορτιέρε των μπιανονέρι, Κάρλο Πινσόλιο, που "δεινοπάθησε" απέναντι στον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας.

"Προπονείσαι στην τελειοτητα μαζί με τον Κάρλο Πινσόλιο για να αισθανθείς όλο και πιο δυνατός", ήταν το μήνυμά του, για να ακολουθήσει βροχή αποθεωτικών σχολίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ