ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Οδεύει προς MLS ο Ιγκουαΐν

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, με το MLS να φαντάζει πιθανός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του μέρες στην Γιουβέντους. Σύμφωνα με την τορινέζικη "Tuttosport", η DC United και η Los Angeles Galaxy εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τον 32χρονο επιθετικό.

Το συμβόλαιο του Ιγκουαΐν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, επομένως οι δύο πλευρές θα καθίσουν τώρα στο τραπέζι για να αναλύσουν τα δεδομένα, τα οποία δεν είναι θετικά για τον Αργεντινό επιθετικό μετά την ανανέωση του συμβολαίου του συμπατριώτη του, Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Ιγκουαΐν φέτος έμεινε στο ρόστερ της "Γηραιάς Κυρίας", σε αντίθεση με πέρυσι που πήγε δανεικός για έξι μήνες σε Μίλαν και Τσέλσι, ωστόσο είχε δευτερεύοντα ρόλο με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο.

Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, οπότε ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός θα κοιτάξει τις επιλογές που έχει. Την φετινή σεζόν έπαιξε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ