ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο υποψήφιος για αντικαταστάτης του Σάρι

Porto's head coach Sergio Conceicao shouts during the Europa League group G soccer match between FC Porto and Rangers FC at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto's head coach Sergio Conceicao shouts during the Europa League group G soccer match between FC Porto and Rangers FC at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο αποκλεισμός από τη Λιόν μπορεί να στοιχίσει στον Μαουρίτσιο Σάρι τη θέση του στον πάγκο της Γιουβέντους με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους.

Μπορεί η Γιουβέντους να επικράτησε με 2-1 κόντρα στη Λιόν, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση στο Final 8 του Champions League η οποία κατέληξε στους Γάλλους. Ο αποκλεισμός αναμένεται να φέρει εξελίξεις στη "Μεγάλη κυρία".

Ουσιαστικά εκείνος που κινδυνεύει είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι με τη θέση του να είναι επισφαλής.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς της Γιουβέντους τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι οι αθλητικοί διευθυντές σε συλλόγους κορυφαίου επιπέδου, παίρνουν αποφάσεις που βασίζονται σε έναν αγώνα. Θα αξιολογήσουν όλη τη σεζόν. Νομίζω ότι τέτοιες ερωτήσεις είναι επιθετικές, όχι προς το τα εμένα, όσο προς τους αθλητικούς διευθυντές. Έχω συμβόλαιο, το σέβομαι και δεν περιμένω κάτι".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, τόνισε: "Θα χρειαστούμε μερικές μέρες για να προβληματιστούμε και να αξιολογήσουμε κάποιες περιπτώσεις για να μπορέσουμε να ξαναρχίσουμε με ενθουσιασμό την επόμενη σεζόν. Ο απολογισμός μιας σεζόν γίνεται με τον προπονητή, με τους ποδοσφαιριστές, με τους γυμναστές, δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο στον χαμένο στόχο, αλλά και στον κερδισμένο στόχο. Μετά από αυτό πρέπει να κάνουμε αξιολογήσεις.

Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στο Champions League, όπως έδειξε το βράδυ της Παρασκευής, πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά με ενθουσιασμό, χωρίς να θεωρούμε δεδομένο το πρωτάθλημα στην Ιταλία, γιατί τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται αν ξεκινήσεις χαλαρά".

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ

Πάντως ήδη τα πρώτα ονόματα για τους πιθανούς αντικαταστάτες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τους Σιμόνε Ινζάγκι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Από αυτούς μόνο ο Αργεντινός είναι ελεύθερος. Τόσο ο Ινζάγκι όσο και ο Κονσεϊσάο δεσμεύονται με συμβόλαιο με την Λάτσιο και την Πόρτο αντίστοιχα.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Πορτογάλου πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει βάλει το χεράκι του και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της Πόρτο έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του.

Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στον πάγκο της Γιουβέντους και μένει να δούμε εάν ο Σάρι θα παραμείνει στον πάγκο του ή όχι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ