ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Σάρι ζήτησε τον Έμερσον Παλμιέρι

Burnley's Matthew Lowton, left, and Chelsea's Emerson Palmieri in action during the English Premier League soccer match at Turf Moor, in Burnley, England, Thursday April 19, 2018.(Anthony Devlin/PA via AP)
Burnley's Matthew Lowton, left, and Chelsea's Emerson Palmieri in action during the English Premier League soccer match at Turf Moor, in Burnley, England, Thursday April 19, 2018.(Anthony Devlin/PA via AP) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει ζητήσει από τη Γιουβέντους να κινηθεί για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, Έμερσον Παλμιέρι, με τον οποίον συνεργάστηκε και στην Τσέλσι.

Μπορεί να μην έχει αναλάβει επίσημα την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους - μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις εντός των προσεχών ωρών - αλλά ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του για τις πρώτες μεταγραφές της Γηραιάς Κυρίας.

Ο 60χρονος Ναπολιτάνος προπονητής έχει ζητήσει από τον ιδιοκτήτη των μπιανκονέρι, Αντρέα Ανιέλι,την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, Έμερσον Παλμιέρι. Άλλωστε ήταν από τις πρώτες προσθήκες της Τσέλσι επί εποχής Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο.

Οι μπλε τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2018 από τη Ρόμα αντί 20.000.000 ευρώ. Για να συναινέσουν στην αποδέσμευσή (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022) του εκτιμάται ότι θα ζητήσουν 25.000.000 ευρώ. Ο 24χρονος (3/8/1994) Βραζιλιάνος, αλλά πολιτογραφημένος Ιταλός - αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο - έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή μαζί με τον οποίον κατέκτησαν το Europa League στο Μπακού μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr.

Γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σάντος. Το 2011 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία έμεινε μέχρι το 2014. Η Παλέρμο τον απέκτησε δανεικό για μία σεζόν, η Ρόμα τον αγόρασε ομως το επόμενο καλοκαίρι (2015) και τον κράτησε στην Αιώνια Πόλη για τρία χρόνια.

Photo credits: Anthony Devlin/PA via AP

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ