ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Σάρι επιβεβαίωσε πως ο Ρονάλντο δεν παίζει με Αταλάντα

Juventus' Cristiano Ronaldo during the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Juventus at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Juventus' Cristiano Ronaldo during the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Juventus at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Ο Μαουρίτσιο Σάρι διαβεβαίωσε με δηλώσεις του πως δεν υπάρχει η παραμικρή κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αποκάλυψε πως θα κρατήσει τον Πορτογάλο εκτός από το ματς με την Αταλάντα για να τον έχει φρέσκο ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά από το ντόρο που δημιουργήθηκε με την αλλαγή του από τον Σάρι στο 55ο λεπτό του ντέρμπι Γιουβέντους - Μίλαν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να δώσει απαντήσεις και το έπραξε, καθώς πέτυχε 4 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της Πορτογαλίας στα προκριματικά του Euro 2020 (με Λιθουανία-Λουξεμβούργο) οδηγώντας την στα τελικά του Euro 2020.

Αυτό πάντως δεν στάθηκε αρκετό για τον CR7 για να φορέσει άμεσα την ασπρόμαυρη φανέλα, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής πως ο 34χρονος σούπερ σταρ δεν θα αγωνιστεί με την Αταλάντα για να είναι 100% έτοιμος κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω κάτι με τον Κριστιάνο, έχω ζήσει τη δεκαετία του '90 όπου ακόμα και οι αντιδράσεις των ερασιτεχνών παικτών ήταν ίδιες όπως τώρα.

Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Πρέπει να αφήνεις τους παίκτες να ξεθυμαίνουν, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Την Τρίτη που βρεθήκαμε και πάλι με όλους τους παίκτες, ο παίκτης μας είπε πως στο δεύτερο ματς που έδωσε με την Πορτογαλία είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Θέλουμε να εξαφανίσουμε αυτό το πρόβλημα που τον επηρεάζει και στο μυαλό. Το Σάββατο κατα 99% δεν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας, ο στόχος είναι να είναι έτοιμος κόντρα στην Ατλέτικο", είπε χαρακτηριστικα ο Σάρι, ο οποίος ερωτηθείς για την Αταλάντα, υπογράμμισε:

"Είναι μία ομάδα που έχει την ικανότητα να παίζει σε υψηλό ρυθμό όσον αφορά στην ένταση και στην ποιότητα. Ο Γκουαρδιόλα έχει πει πως όταν παίζεις κόντρα στην Αταλάντα είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο.

Θα προσπαθήσουμε να κρύψουμε τα προσόντα που έχουν, δεν θα είναι απλό αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ