ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ρονάλντο συνέστησε ψυχραιμία μετά τη νέα γκέλα της Γιουβέντους

Juventus' Cristiano Ronaldo, right, talks with his teammate Leonardo Bonucci as they warm up prior to the start of the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Cristiano Ronaldo, right, talks with his teammate Leonardo Bonucci as they warm up prior to the start of the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να "σβήσει" τον αποκλεισμό από το Coppa Italia μένοντας στο 3-3 με την Πάρμα στο πρωτάθλημα, με τον Ρονάλντο να "βγαίνει μπροστά" και να καθησυχάζει τους οπαδούς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε φορές το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Πάρμα (το πρώτο του γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή, το δεύτερο με κεφαλιά) και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 17 γκολ, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μπόρεσε να το χαρεί όσο θα ήθελε στο φινάλε του αγώνα κόντρα στους "ντουκάλι" στο Τορίνο.

Αιτία τόσο το γεγονός πως πριν λίγα 24ωρα ήρθε ο αποκλεισμός στο Coppa Italia με τη βαριά ήττα με 3-0 από την Αταλάντα (η πρώτη ήττα μέσα στη σεζόν εντός συνόρων αποτρέπει την Γιουβέντους να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στις τέσσερις περασμένες σεζόν) αλλά και το ότι η Πάρμα έκανε την έκπληξη ισοφαρίζοντας σε 3-3 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στο Τορίνο.

Επειδή όμως ο Πορτογάλος δεν είναι μόνο ηγέτης εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στα αποδυτήρια, ανέλαβε να αποβάλλει το άγχος και την πίεση από τους συμπαίκτες του, μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφος μετά τη δεύτερη διαδοχική γκέλα.

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ, όχι για το αποτέλεσμα. Η Πάρμα περίμενε από μας να κάνουμε λάθη και στα τελευταία λεπτά γυρίσαμε υπερβολικά πίσω.

Δεν νομίζω ότι τα αποτελέσματα αυτά έχουν να κάνουν με επίπεδο φυσικής κατάστασης ή έξτρα προπόνηση. Απλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλοι βλέπουν την Γιουβέντους επειδή είμαστε η καλύτερη ομάδα και προσπαθούν να μελετήσουν τρόπους για να μας νικήσουμε.

Εμείς πάντως θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Δεν ανησυχούμε, αφού έχουμε πίστη στην ομάδα, στην τεχνική μας, στον προπονητή μας και στο επιτελείο. Κανένας λόγος ανησυχίας", δήλωσε ο Πορτογάλος, που έστειλε παρόμοιο μήνυμα και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο... Κοιτάζουμε μπροστά και επιστρέφουμε άμεσα στις νίκες".

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ