ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο πίκαρε τον Φλορέντσι για το ύψος του και τιμωρήθηκε!

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο πίκαρε τον Φλορέντσι για το ύψος του και τιμωρήθηκε!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να πειράξει τον Αλεσάντρο Φλορέντσι για το υψος του στο πλαίσιο μίας αντιπαράθεσής τους στο 60' και λίγο αργότερα ο μπακ της Ρόμα πήρε γλυκιά εκδίκηση από τον CR7!

Μεγάλη μπουκιά φαέ, μεγάλη κουβέντα μην λες. Η φράση αυτή μπορεί να ταιριάξει γάντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο 60ο λεπτό του ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους ενεπλάκη σε λεκτική διαμάχη με τον Αλεσάντρο Φλορέντσι -με αφορμή ένα φάουλ στον Σπινατσολα- και υπέπεσε σε "φάουλ".

Και αυτο γιατί στην προσπάθειά του να επικρατήσει στο λεκτικό μπρα ντε φερ με τον παίκτη της Ρόμα έκανε αναφορά στο υψος του λέγοντάς του "Είσαι πολύ μικρός για να μιλήσεις", ενώ συνόδευε τα λόγια του με χαρακτηριστικές χειρονομίες.

Το άσχημο για τον "CR7" είναι πως λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στο 79' τιμωρήθηκε για τα λόγια του, με τον Φλορέντσι να βγαίνει στην επίθεση (σε μία από τις ελάχιστες προωθήσεις του στον αγώνα) και να νικάει τον Στσέσνι για να κάνει το 1-0 και να ανοίξει το δρόμο στην Ρόμα για τη νίκη.

Σημειώνεται πως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζέκο έγραψε το τελικό 2-0 που επιτρέπει στην ομάδα της "αιώνιας πόλης" να διεκδικήσει την εξοδο στο νέο Champions League μέσα από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της φετινής Serie A.

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο πίκαρε τον Φλορέντσι για το ύψος του και τιμωρήθηκε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα - Γιουβέντους 2-0: Νίκησε τους πρωταθλητές και ελπίζει στην 4η θέση
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ