ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πιάνιτς θέλει μόνο Μπαρτσελόνα

Γιουβέντους: Ο Πιάνιτς θέλει μόνο Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν ερίζουν για την υπογραφή του, με τον Μίραλεμ Πιάνιτς να έχει ωστόσο αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στους μπλαουγκράνα μετά την Γιουβέντους.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος από τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ομάδας, με τα ρεπορτάζ από Ισπανία και Γαλλία να αποκαλύπτουν πως Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρόθυμες να κονταροχτυπηθούν για το ποια θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Για τον ίδιο όμως δεν υφίσταται κανένα δίλημμα και το θέμα δεν είναι οικονομικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", o 30χρονος Βόσνιος μέσος έχει ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλο του για το επόμενο βήμα.

Επιθυμεί να μετακομίσει στην Βαρκελώνη για να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι και για το λόγο αυτό προτιμάει την Μπαρτσελόνα, λέγοντας ταυτόχρονα "όχι" τόσο στην Παρί Σεν Ζερμέν όσο και στις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εξέφρασαν πριν λίγο καιρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Γιουβέντους: Ο Πιάνιτς θέλει μόνο Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πέρα από τον παράγοντα "Μέσι", ο Πιάνιτς θεωρεί πως η "Μπάρσα" είναι η ομάδα στην οποία θα προσαρμοστεί ευκολότερα με βάση το στιλ παιχνιδιού του ενώ την ίδια ώρα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι μπλαουγκράνά θεωρούν πως ο Βόσνιος διαθέτει το ιδανικό προφίλ για να ενταχτεί στο δυναμικό της ομάδας τους.

Μένει πλέον να δούμε πώς θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για το συγκεκριμένο deal, με τους Καταλανούς να προσφέρουν μεν ως αντάλλαγμα τον Ράκιτιτς αλλά τον παίκτη να φαίνεται να μην ενδιαφέρει την βέκια σινιόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ