ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Περίν πάει Μπενφίκα και φτιάχνει ισχύρο δίδυμο με Βλαχοδήμο

Juventus goalkeeper Mattia Perin, left, celebrates with defender Alex Sandro after Sandro kicked the game-winning penalty shot against Benfica during an International Champions Cup tournament soccer match, Saturday, July 28, 2018, in Harrison, N.J. Juventus won 2-1 in penalty kicks. (AP Photo/Julio Cortez)
Juventus goalkeeper Mattia Perin, left, celebrates with defender Alex Sandro after Sandro kicked the game-winning penalty shot against Benfica during an International Champions Cup tournament soccer match, Saturday, July 28, 2018, in Harrison, N.J. Juventus won 2-1 in penalty kicks. (AP Photo/Julio Cortez) AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Η Γιουβέντους έκλεισε στα 15 εκ.ευρώ το deal με την Μπενφίκα για την πώληση του Ματία Περίν, με τον Ιταλό πορτιέρε να πετάει για Λισσαβώνα για να διεκδικήσει τη θέση του βασικού κίπερ από τον Οδυσσεά Βλαχοδήμο.

Η Μπενφίκα πίστεψε στο ταλέντο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και δικαιώθηκε καθώς ο διεθνής κίπερ ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα των "αετών" στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου την περασμένη σεζόν.

Επειδή όμως "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο", η ομάδα της Λισσαβώνας έρχεται να βάλει ακόμα μεγαλύτερο συναγωνισμό κάτω από την εστία της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Ματία Περίν, δίνοντας 15.00.000 ευρώ στους Τορινέζους και 2.500.000 το χρόνο στον παίκτη για κάθε χρόνο συνεργασίας.

"Είναι μία συναρπαστική περιπέτεια που ανυπομονώ να αρχίσω, ευχαριστώ την Γιουβέντους που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος, έχω διάθεση να επιστρέψω στη δράση, υπάρχει το Euro που είναι στόχος για μένα", δήλωσε ο Περίν κατά την αναχώρησή του από την Ιταλία με προορισμό την Πορτογαλία.

Σημαντικός λόγος στην απόφασή του να φύγει από την "βέκια σινιόρα" ήταν το γεγονός πως οι Στσέσνι και Μπουφόν δεν του θα άφησαν ουσιαστικά χώρο στη φετινή Γιουβέντους, με τον Περίν να ελπίζει πως τη νέα σεζον στην Μπενφίκα δεν θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν πέρυσι.

"Θα είμαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό μου να επιστρέψω στα γήπεδα στα μέσα Σεπτέμβρη. Με ήθελε πολύ στην Μπενφίκα ο Ρούι Κόστα και ο προπονητής, έχω πάρα πολλή ενέργεια και θέλω να τη μεταφέρω στην Λισσαβώνα.

Πάντα μου άρεσε να πάω να παίξω στο εξωτερικό και να που ήρθε η ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που πηγαίνω στην Λισσαβώνα για να παίξω στο Champions League και να βρω θεση ξανά στην εθνική Ιταλίας", κατέληξε ο 26χρονος Ιταλός πορτιέρε.

Οι δηλώσεις του Ματία Περίν κατά την αναχώρησή του για την Λισσαβώνα:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ