ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ντε Λιχτ αποκάλυψε για ποιο λόγο επέλεξε Ιταλία

Γιουβέντους: Ο Ντε Λιχτ αποκάλυψε για ποιο λόγο επέλεξε Ιταλία

Τους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους αποκάλυψε ο Ματάις Ντε Λιχτ, σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι του Άγιαξ.

Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους ήταν οι τρεις ομάδες που προσέγγισαν τον Άγιαξ αρκετά νωρίς στην προσπάθειά τους να αποκτήσει η κάθε μία αβαντάζ στη μάχη της απόκτησης του Ματάις Ντε Λιχτ, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να είναι πάντως εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε.

Τους λόγους που η "βέκια σινιόρα" υπερίσχυσε έναντι της πρωταθλήτριας Ισπανίας και Γαλλίας θέλησε να τον αποκαλύψει ο 19χρονος πρώην αρχηγός του Άγιαξ, με δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στο επίσημο κανάλι του "Αίαντα" αμέσως μετά την ολοκλήρωση του deal που τον έκανε κάτοικο Τορίνου μέχρι το 2024.

"Αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο αμύνονται οι Ιταλοί και έκανα την επιλογή μου βασιζόμενος και σε αυτό το γεγονός. Πολλά από τα πρότυπά μου στο παρελθόν ήταν Ιταλοί: Μπαρέζι, Μαλντίνι, Νέστα, Καναβάρο και Σιρέα. Και θα μπορούσα να αναφέρω και άλλους", τόνισε αρχικα ο νεαρός στόπερ, για να προσθέσει:

England's Marcus Rashford, left, fights for the ball with Netherlands' Matthijs de Ligt during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
England's Marcus Rashford, left, fights for the ball with Netherlands' Matthijs de Ligt during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση, είχα διάφορες επιλογές, αλλά θα πρέπει πάντα να κοιτάζεις το καλύτερο. Αρκετοί παράγοντες παίζουν έναν ρόλο. Για μένα είναι σημαντικό να ξέρω πόσο θα παίζω και πόσο πιστεύει ο σύλλογος σε εμένα.

Η Γιουβέντους έδειξε πως με ήθελε πάρα πολύ. Είδαν το μέλλον σε εμένα και βελτιώσεις σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού μου".

Εν τω μεταξύ, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Ντε Λιχτ ανέβασε video από την πρώτη του ημέρα στην Γιουβέντους, σχολιάζοντας ως εξής: "Μία ιδιαίτερη ημέρα. Πρώτη ημέρα ως Γιουβεντίνος, πρώτη ημερα της νέας περιπέτειας".

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρίτος ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία ο Ντε Λιχτ
Το μήνυμα αγάπης του Άγιαξ στον Ντε Λιχτ
H σέξι σύντροφος του Ντε Λιχτ αναστατώνει το Τορίνο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ