ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν αρνήθηκε το περιβραχιόνιο και το Νο.1 στους "μπιανκονέρι"

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Οι Τζόρτζιο Κιελίνι και Βόιτσιεχ Στσέζνι προσέφεραν στον Τζανλουίτζι Μπουφόν το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τη φανέλα με το Νο.1 αντίστοιχα, αλλά ο θρύλος της Γιουβέντους αρνήθηκε και τις δύο προτάσεις, εξηγώντας το λόγο.

Ύστερα από μία σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επέστρεψε στη Γιουβέντους, στην οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρώσει την σπουδαία καριέρα του. Ο 41χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, τοποθετώντας παράλληλα ρήτρα συμμετοχών προκειμένου να ξεπεράσει τον Πάολο Μαλντίνι και να γράψει ιστορία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο θρύλος της "Γιούβε" στους εκπροσώπους Τύπου, τόσο ο Τζόρτζιο Κιελίνι όσο και ο Βόιτσιεχ Στσέζνι του προσέφεραν το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τη φανέλα με το Νο.1 αντίστοιχα, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, καθώς δεν ήθελε να αλλάξει τις ισορροπίες.

"Ο Στσέζνι ήθελε να μου δώσει το νούμερο 1 και ο Κιελίνι το περιβραχιόνιο. Όμως, δεν είμαι ο τύπος που θα πάρει κάτι από κάποιον άλλον. Επέλεξε το νούμερο 77, το οποίο φορούσα στην Πάρμα και το οποίο μου έφερε τύχη, καθώς πήρα τη μεταγραφή στη Γιουβέντους", σχολίασε χαρακτηριστικά ο "Τζίτζι", ενώ για την επιστροφή του στη "Μεγάλη Κυρία", ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι. Είναι μία από τις πιο χαρούμενες ημέρες της ζωής μου. Επέστρεψα πίσω επειδή δεν μπορείς να αρνηθείς την πρόσκληση μίας κυρίας. Επέστρεψε επειδή εδώ είναι το σπίτι μου".

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Ο Μπουφόν επέστρεψε στην Γιουβέντους
Πρωτοσέλιδο για τη συνάντηση Γιουβέντους - Ικάρντι με το μαγιό της Νάρα
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ