ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει προπονητή"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after winning the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after winning the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει λόγο στην επιλογή του νέου προπονητή της Γιουβέντους κάνοντας τις δικές του προτάσεις, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες.

Η Γιουβέντους σήκωσε στη φιέστα της το όγδοο συνεχόμενο σκουντέτο και αυτή ήταν η τελευταία πράξη του προπονητή των "μπιανκονέρι", Μάσιμο Αλέγκρι. Ο Ιταλός κόουτς δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον πάγκο της "Μεγάλης Κυρίας" και η ομάδα του Τορίνο βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Υποψήφιος σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ήταν ξανά προπονητής της Γιουβέντους από το 2011 έως το 2014. Η λύση αυτή, όμως, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αρεστή στον σταρ της ομάδα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη "La Repubblica" κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την Αταλάντα, ερωτηθείς ο CR7 για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κόντε κούνησε αρνητικά το κεφάλι του κάνοντας και μία γκριμάτσα.

Η ιταλική εφημερίδα "Libero" το πάει ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι ο Κριστιάνο έχει κάνει και τις προτάσεις του για τον επόμενο προπονητή. Οι επιλογές που προτείνει ο Πορτογάλος σταρ είναι αυτές των Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι και Ζοζέ Μουρίνιο που από τον Δεκέμβρη, όταν έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Εμπαπέ μίλησε για το μέλλον του και έβαλε ζόρια στην Παρί Σεν Ζερμέν
Διαιτητής στη Βολιβία κατέρρευσε την ώρα του αγώνα και έχασε τη ζωή του
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ