ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Κασίγιας αποθέωσε Γιουβέντους μέσω Χουντίνι!

Porto goalkeeper Iker Casillas holds the ball during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto goalkeeper Iker Casillas holds the ball during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι πεπεισμένος πως η Γιουβέντους θα εντυπωσιάσει άπαντες με τα μεταγραφικά της χτυπήματα και το έδειξε μέσω ενός tweet εμπνευσμένου από τον... Χουντίνι!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο θρυλικός Χουντίνι με την φετινή Γιουβέντους; Σε πρώτη ανάγνωση δεν υπάρχει κάποια σύνδεση, ωστόσο ο Ίκερ Κασίγιας έχει διαφορετική άποψη και φρόντισε να παντρέψει τον διασημότερο μάγο όλων των εποχών με τους πρωταθλητές Ιταλίας των οκτώ τελευταίων ετών.

Αυτό το έκανε με ένα gif video που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και το οποίο δείχνει τον Χούντινι εν δράσει, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να σχολιάζει: "Τις μεταγραφές της Γιουβέντους τις κάνει ο Χουντίνι. Καθαρή μαγεία".

Μένει να δούμε αν ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας εμπνέεται από το σούπερ deal των "μπιανκονέρι" το περασμένο καλοκαίρι με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ή έκανε απλά ένα μικρό spoiler από μελλοντικό απόκτημα, με την Γιουβέντους να έχει συνδεθεί μεταγραφικά μεταξύ άλλων με τους Ματάις Ντε Λιχτ και Πολ Πογκμπά.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το γενναίο φιλοδώρημα που άφησε ο Ρονάλντο φεύγοντας από την Ελλάδα
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ