ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν θέλει να επιστρέψει στη Ρίβερ

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο πατέρας του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Χόρχε, αποκάλυψε την επιθυμία του επιθετικού της Γιουβέντους να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία αναδείχθηκε.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκρινε το Derby d' Italia καθώς με το γκολ που πέτυχε στο 80ό λεπτό έδωσε στη Γιουβέντους τη νίκη (1-2) στο Μιλάνο επί της Ίντερ.

Ο πατέρας του Πιπίτα, Χόρχε, αποκάλυψε την επιθυμία του γιου του να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ, ομάδα από την οποία αναδείχθηκε. Υπενθύμισε ωστόσο ότι δεσμεύεται ακόμη με δυο χρόνια συμβολαίου με τη Γηραιά Κυρία.

"Ο Γκονσάλο δεν έχει κλείσει την πόρτα του στη Ρίβερ. Του μένουν ακόμη δυο χρόνια συμβολαίου, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στους μιγιονάριος", υποστήριξε ο Χόρχε Ιγκουαΐν. Ο Γκονσάλο έχει αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της πατρίδας του, εκτός της οποίας ζει από το 2006.

Τότε πέρασε στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Νάπολι, Μίλαν, Τσέλσι και Γιουβέντους. Ο Ιγκουαΐν αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής των μιγιονάριος, με τη φανέλα των οποίων πέτυχε 15 γκολ σε 41 ματς.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ