ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν συμφώνησε για να φύγει ως ελεύθερος

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην αποκάλυψη πως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρήκε τη χρυσή τομή με την Γιουβέντους ώστε να φύγει ως ελεύθερος έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, προχώρησε η τορινέζικη "Tuttosport".

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους (στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε ως δανεικός και σε Μίλαν και Τσέλσι), ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες του για να αναχωρήσει από το Πιεμόντε.

Όπως αποκάλυψε η τορινέζικη "Tuttosport", ο μάνατζερ και αδερφός του Αργεντινού επιθετικού, Νικολάς Ιγκουαΐν, ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την Γιουβέντους για τη λύση του συμβολαίου του "Πιπίτα", προκειμένου να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

"Η Γιουβέντους συμφώνησε να καταβάλλει στον Ιγκουαΐν ένα ποσό λίγο χαμηλότερο από το 50% του ετήσιου μισθού του (7.500.000 ευρώ) που προβλεπόταν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν συμφώνησε για να φύγει ως ελεύθερος
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αργεντινός μπόμπερ, μετά από 3 πρωταθλήματα και 66 γκολ, θα φύγει μακριά από την Ιταλία, πιθανότατα στις ΗΠΑ ( δέχεται πρέσινγκ από την Ίντερ Μαϊάμι), όμως η τελική απόφαση για τον επόμενο σταθμό θα παρθεί εντός των προσεχών 2-3 ημερών" , αναφέρει το δημοσίευμα, που προσθέτει πως ο Ιγκουαΐν έχει ήδη χαιρετήσει τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους διοικούντες την Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να πει το οριστικο αντίο την Πέμπτη.

Όσον αφορά για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στην επίθεση της βέκια σινιόρα, το τορινέζικο μέσο επιμένει πως αυτή τη στιγμή τέσσερις είναι οι βασικοί υποψήφιοι: οι Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα, Έντιν Τζέκο της Ρόμα, Άλβαρο Μοράτα της Ατλέτικο και ο ελεύθερος Έντινσον Καβάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ