ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Εβρα γύρισε την πλάτη του στο πέναλτι του Ρονάλντο

France's Patrice Evra eyes the ball during the Euro 2016 round of 16 soccer match between France and Ireland, at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani)
France's Patrice Evra eyes the ball during the Euro 2016 round of 16 soccer match between France and Ireland, at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Από θρίαμβο σε... θρίαμβο πηγαίνει ο Πατρίς Εβρά καθώς μετά από τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Παρί Σεν Ζερμέν πανηγύρισε διά ζώσης την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ατλέτικο (VIDEOS).

Πιο ευτυχισμένος παλαίμαχος από τον Πατρίς Εβρά δεν θα πρέπει να υπάρχει μέσα στον Μάρτιο! Και αυτό γιατί έχει γιορτάσει από την εξέδρα δύο ιστορικές προκρίσεις ομάδων με τις οποίες έχει συνδέσει το όνομά του.

Η αρχή έγινε τη περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε στο "Παρκ Ντε Πρενς" για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο φινάλε του ματς ανέβασε ένα πανηγυρικό video μαζί με τον Πολ Πογκμπά, όπου φώναζαν και τραγουδούσαν για την πρόκριση των "διαβόλων".

Το βράδυ της Τρίτης έγινε το "2 στα 2", με την Γιουβέντους να τον έχει επίσημο προσκεκλημένο για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης (μαζί με τον Τσίρο Φεράρα) και τον Γάλλο παλαίμαχο αμυντικό να απολαμβάνει στιγμές έκστασης στο "Allianz Stadium".

Αυτές μάλιστα τις κατέγραψε μέσα από δύο videos: το πρώτο τραβήχτηκε λίγο μετά το 2-0 από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το δεύτερο τη στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι για το 3-0, με τον Εβρά να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίζει μαζί με τον κόσμο μόλις η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ