ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ανιέλι ζήτησε να ανοίξουν τα γήπεδα από τον Ιούλιο

Γιουβέντους: Ο Ανιέλι ζήτησε να ανοίξουν τα γήπεδα από τον Ιούλιο
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Πρόταση να επιτραπεί η μερική είσοδος φιλάθλων σε αγώνες της Serie A από τα μέσα Ιουλίου, έκανε στο συμβούλιο της ιταλικής Λίγκας ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

Δεν φτάνει η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για το υπόλοιπο της φετινής Serie A, ο Αντρέα Ανιέλι θέλει να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα για να φέρει τον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου πιο κοντά στην κανονικότητα που επικρατούσε προ κορονοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" λοιπον, ο πρόεδρος της Γιουβέντους πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της ιταλικής λίγκας και μίλησε στους ομολόγους του των άλλων 19 ομάδων για την επιθυμία του να ξαναδεί στα γήπεδα τον κόσμο από τα μέσα Ιουλίου.

Γιουβέντους: Ο Ανιέλι ζήτησε να ανοίξουν τα γήπεδα από τον Ιούλιο
MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

"Περιμένω από τα μέσα Ιουλίου από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ένα πρώτο μερικό άνοιγμα των γηπέδων", είπε μεταξύ άλλων ο Ανιέλι, με το στόχο του να είναι να μπορεί σε κάθε ματς να πηγαίνει τουλάχιστον το 10% των θεατών που καλύπτουν τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου, με το ποσοστό αυτό να φτάσει κάποια στιγμή ως το φινάλε της σεζόν στο 25%.

Η σκέψη μάλιστα αυτή δεν θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς παράλογη, αν αναλογιστεί κανείς πως Πολωνία, Ρωσία και Σερβία σχεδιάζουν ήδη να επιτρέπουν την είσοδο σε μερίδα φιλάθλων μέσα στον Ιούνιο, ενώ Ισπανία, Πορτογαλία και Βουλγαρία μελετούν αντίστοιχα πρότζεκτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ