ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ανιέλι θέλει τον Ζιντάν για αντικαταστάτη του Σάρι

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους και ο πρώτος στόχος για την αντικατάστασή του φέρεται να είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από την Λιόν την Παρασκευή (7/8) το βράδυ και δεν θα συνεχίσει στο Final 8 του Champions League. Το γεγονός αυτό έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στους μπιανκονέρι, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόλυση του Μαουρίτσιο Σάρι από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ακολούθησαν δημοσιεύματα με ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών του Ιταλού τεχνικού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Σιμόνε Ινζάγκι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Η Daily Mail έφερε στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα όνομα. Όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι έχει ως νούμερο ένα στόχο για τον διάδοχο του Σάρι τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζιντάν είναι ακόμη προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο. Ο αποκλεισμός των Μαδριλένων από την Μάντσεστερ Σίτι θα φέρει συζητήσεις μεταξύ του Γάλλου προπονητή και του Φλορεντίνο Πέρεθ. "Θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Τώρα είναι στιγμή για να ξεκουραστώ. Είμαι εδώ στην Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι κάτι να συμβεί" δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζιζού, που είχε φορέσει την φανέλα των μπιανκονέρι από το 1996 έως το 2001, θα επανενωθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν πραγματοποιηθεί το παραπάνω σενάριο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ