ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ανιέλι ταξίδεψε στο Μπακού για να κλείσει τον Σάρι!

Chelsea head coach Maurizio Sarri directs a soccer training session at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Tuesday May 28, 2019. English Premier League teams Arsenal and Chelsea are preparing for the Europa League Final soccer match that takes place in Baku on Wednesday night. (AP Photo/Darko Bandic)
Chelsea head coach Maurizio Sarri directs a soccer training session at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Tuesday May 28, 2019. English Premier League teams Arsenal and Chelsea are preparing for the Europa League Final soccer match that takes place in Baku on Wednesday night. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Αντρέα Ανιέλι βρίσκεται στο Μπακού και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ το ταξίδι του δεν έχει να κάνει μόνο με τον τελικό του Europa League αλλά και με το νέο τεχνικό της Γιουβέντους που θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης χτυπά εδώ και μερικά 24ωρα στο μακρινό Μπακού (4.500 χιλιόμετρα το χωρίζουν από το Λονδίνο) καθώς φιλοξενεί τον τελικό του Europa League μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ και το εντυπωσιακό είναι πως αυτή την αναμέτρηση την κοιτάζει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μία ιταλική ομάδα.

Αυτή είναι η Γιουβέντους, με τα σενάρια που κυκλοφορούν εδώ και καιρό περί ενδιαφέροντος των Τορινέζων για τον Μαουρίτσιο Σάρι να επιβεβαιώνονται μέσω του... Αντρέα Ανιέλι.

Όπως έκανε στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι όπου ταξίδεψε στην Ελλάδα για να κλείσει το deal με την Πορτογάλο σούπερ σταρ την περίοδο των διακοπών του, έτσι και τώρα ο ισχυρός άνδρας της "βέκια σινιόρα" ταξίδεψε από την Ιταλία στο Μπακού για χάρη του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ναι μεν βρίσκεται εκεί με την ιδιότητα του προέδρου της Eca που θα συμμετάσχει σε εκτελεστική επιτροπή της UEFA και θα παρακολουθήσει διά ζώσης τον τελικό, ταυτόχρονα όμως θα κάνει κίνηση για να επιτευχθεί συμφωνία με τον Σάρι ώστε να διαδεχτεί τον Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινο δημοσίευμα της "Tuttosport" που έχει τη στάμπα του "αποκλειστικού" (παραθέτει και σχετικές φωτογραφίες), ο Ανιέλι κατέλυσε στο ίδιο ξενοδοχείο (Four Seasons) με αυτό της Τσέλσι και το βράδυ της Τρίτης διασταυρώθηκε ο δρόμος του με αυτόν του Σάρι και υπήρξε χαιρετισμός των δύο ανδρών.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως μετά τον τελικό του Europa League, εκεί που ο Σάρι θα διεκδικήσει το πρώτο μεγάλο τρόπαιο στην καριέρα του, θα υπάρχει ραντεβού και το πιθανότερο είναι να προκύψει συμφωνία για να αναλάβει ο Σάρι την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους από τη νέα σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ