ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ντεμπούτο Κάστανου κόντρα στη ΣΠΑΛ

Γιουβέντους: Ντεμπούτο Κάστανου κόντρα στη ΣΠΑΛ

Ο 21χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γρηγόρης Κάστανος, κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, καθώς ξεκινά βασικός στην αναμέτρηση με τη ΣΠΑΛ. Οι μπιανκονέρι χρειάζονται ένα βαθμό για να πανηγυρίσουν το όγδοο διαδοχικό πρωτάθλημα!

Η Γιουβέντους δοκιμάζεται στη Φεράρα από τη ΣΠΑΛ για την 32η αγωνιστική της Serie A και ο Γρηγόρης Κάστανος γράφει ιστορία στο "Πάολο Μάτσα".

Ο 21χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Γηραιάς Κυρίας. Ο τεχνικός των μπιανκονέρι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αποφάσισε να του δώσει θέση στο αρχικό σχήμα, καθώς ξεκουράζει αρκετούς βασικούς (ανάμεσά τους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο)

Ο Γρηγόρης Κάστανος, ο οποίος περιέγραψε στο Sport24.gr τη ζωή δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα κάνει την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, καθώς είχε αγωνιστεί και στην Primavera (Nέων) εκτός από τις Πεσκάρα και Ζούλτε Βάρεχεμ (όπου αγωνίστηκε δανεικός). Αυτόματα θα μπουν στα ταμεία της πρώην του ομάδας, ΕΝΠ, 100.000 ευρώ με βάση τη συμφωνία των δύο πλευρών το 2014!

Ντεμπούτο και για τον 17χρονο, Πάολο Γκότσι, ο οποίος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας της ομάδας από το Τορίνο δίπλα στον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό του (37 ετών), Αντρέα Μπαρτζάλι.

Στη Γιουβέντους αρκεί μόλις ένας βαθμός για να πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος, ο οποίος θα είναι ο όγδοος διαδοχικός.

Η σύνθεση της Γιουβέντους (4-4-2): Περίν - Ντε Σίλιο, Μπαρτζάλι, Γκότσι, Σπινατσόλα - Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Κάστανος, Ζοάο Κανσέλο - Ντιμπάλα, Κεν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ