ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Νο 1 στόχος ο Μίλικ, εναλλακτική ο Χιμένες

Napoli's Arkadiusz Milik scores the winning penalty kick during the Italian Cup soccer final match between Napoli and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 17, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Arkadiusz Milik scores the winning penalty kick during the Italian Cup soccer final match between Napoli and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 17, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Αρκάντιους Μίλικ, που χάρισε στην Νάπολι το Coppa Italia με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, είναι ο μεγάλος στόχος της Γιουβέντους για την επίθεσή της, με τον Ραούλ Χιμένες να συνιστά την εναλλακτική λύση για τους μπιανκονέρι.

Η Serie A ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και η Γιουβέντους έχει ως μεγάλο στόχο να κάνει δικό της το 9ο στη σειρά σκουντέτο, την ίδια ώρα όμως η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάριο "ψάχνεται" για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ενίσχυση που θα αφορά τη γραμμή κρούσης της, με τους μπιανκονέρι να αναζητούν τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη γραμμή κρούσης (δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο "Πιπίτα") και την " Tuttosport" να αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της πως δύο είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει.

Ο Νο 1 στόχος είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, με την τορινέζικη εφημεριδα να υπογραμμίζει ότι αν γίνει το deal με την Νάπολι, τότε ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός θα γίνει ο τριτος παίκτης μέσα σε ισάριθμες σεζόν τον οποίο θα κάνει δικό της η βέκια σινόρα έχοντας πληγωθεί από τον ίδιο σε ματς Κυπέλλου.

Το 2018 ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο μετά το γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ στο "Allianz Stadium", πέρυσι ήταν ο Ματάις Ντε Λιχτ λίγους μήνες αφότου σκόραρε στο Τορίνο ως παίκτης του Άγιαξ, ενώ τώρα είναι πιθανό να φορέσει τα ασπρόμαυρα ο Μίλικ, που ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που σκόραρε από την άσπρη βούλα για την Νάπολι κόντρα στην Γιουβέντους χαρίζοντας το Κύπελλο Ιταλίας στους παρτενοπέι.

Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham and Wolverhampton Wanderers at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Sunday, March 1, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham and Wolverhampton Wanderers at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Sunday, March 1, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP) BRADLEY COLLYER/PA VIA AP

Σε περίπτωση ωστόσο που υπάρξει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την Νάπολι για τον Μίλικ, υπάρχει η εναλλακτική περίπτωση του Ραούλ Χιμένες, με τον 29χρονο Μεξικανό επιθετικό να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με την Γουλβς την τελευταία διετία και να εμφανίζεται στην παρούσα φάση ως μία πολύ καλή λύση για την επίθεση των Τορινέζων.

Ούτε πάντως η περίτπωση του στράικερ των λύκων είναι μία εύκολη υπόθεση, αν αναλογιστεί κανείς πως ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ