ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μπιανκονέρο μέχρι το 2024 ο Μπονούτσι

Juventus' Leonardo Bonucci holds the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Leonardo Bonucci holds the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους μέχρι το 2024, όταν θα έχει φθάσει 37 ετών. Παίρνουν σειρά στη Γηραιά Κυρία οι Χουάν Κουαδράδο και Βόιτσεχ Στσέσνι.

Με τη φανέλα της Γιουβέντους θ' αποσυρθεί πιθανότατα από τη δράση ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο 32χρονος Ιταλός διεθνής κεντρικός αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Γηραιά Κυρία - εξέπνεε το προσεχές καλοκαίρι - μέχρι και το 2024.

Σε περίπτωση που εξαντλήσει τη διάρκειά του ο στόπερ από το Βιτέρμπο θα έχει φθάσει 37 ετών φορώντας την μπιανκονέρα φανέλα. Σειρά για την πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρωτοπόρο της Serie A παίρνουν άλλοι δυο παίκτες.

Ο 31χρονος Κολομβιανός μέσος, Χουάν Κουαδράδο και ο 29χρονος Πολωνός τερματοφύλακας, Βόιτσεχ Στσέσνι, παίρνουν σειρά και η επέκταση των δικών τους συμβολαίων ίσως είναι θέμα ημερών ν' ανακοινωθεί.

Ο Μπονούτσι βρίσκεται από το 2010 στη Γιουβέντους με εξαίρεση τη σεζόν 2017-18 όταν φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν. Στο παρελθόν έχει φορές τις φανέλες των Ίντερ, Τρεβίζο, Πίζα, Τζάνοα, Μπάρι. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τους νερατζούρι και επτά με τους μπιανκονέρι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ