ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μπήκε στο αεροπλάνο για να υπογράψει ο ΜακΚένι

Γιουβέντους: Μπήκε στο αεροπλάνο για να υπογράψει ο ΜακΚένι
EUROKINISSI

Ολοένα και πιο κοντά βρίσκονται πλέον Γιουβέντους και Γουέστον ΜακΚένι, με τον νεαρό Αμερικανό μέσο να μπαίνει σε αεροπλάνο για Ιταλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των μπιανκονέρι.

Τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας τα τελευταία εννέα χρόνια έχει αρχίσει να προβάρει ήδη ο Γουέστον ΜακΚένι, που όλα δείχνουν πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της εποχής Αντρέα Πίρλο στον πάγκο των μπιανκονέρι.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του έγκυρου γερμανικού περιοδικού "Kicker", ο Αμερικανός μέσος άφησε το προπονητικό κέντρο της Σάλκεκαι μπήκε σε αεροπλάνο με προορισμό την Ιταλία, ώστε να υποβληθεί την Παρασκευή σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για τον ΜακΚένι την ημέρα των 22ων γενεθλίλων του, με το ρεπορτάζ του "Kicker" να αναφέρει από την Τετάρτη πως η "βέκια σινιόρα" συμφώνησε να τον αποκτήσει ως δανεικό έναντι 3.000.000 ευρώ με οψιόν αγοράς του αντί 18.000.000 ευρώ.

Αγορά που θα είναι υποχρεωτική μάλιστα σε περίπτωση που ο παίκτης παίξει σε πάνω από το 60% των αγώνων της τη νέα αγωνιστική σεζόν (32 ματς πέρυσι με την Σάλκε με απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ για τον 21χρονο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ