ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μένει στην "βέκια σινιόρα" ο Ντιμπάλα

Juventus' Paulo Dybala goes for the ball during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala goes for the ball during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Γιουβέντους και την νέα αγωνιστική περίοδο, όπως άφησε να εννοηθεί μιλώντας με μία φίλη της ομάδας έξω από το προπονητικό κέντρο των μπιανκονέρι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πάουλο Ντιμπάλα θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Γιουβέντους και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αργεντινός σταρ, μόλις είχε τελειώσει την προπόνηση και περνούσε έξω από το προπονητικό κέντρο των ''μπιανκονέρι'', όταν κάποιοι φίλοι της ομάδας τον σταμάτησαν για να υπογράψει αυτόγραφα και να τον τραβήξουν φωτογραφίες.

Εκεί, μία φίλαθλος της ''Γιούβε'' άρπαξε την ευκαρία και τον παρακάλεσε να μείνει στην ομάδα της καρδιάς τους λέγοντας του "μην φύγεις από την Γιουβέντους", με τον Αργεντινό σταρ να απαντά "όχι, όχι" , κλείνοντας κάθε παράθυρο αποχώρησης από την ''Μεγάλη Κυρία''.

Έτσι ο 25χρονος επιθετικός, έδειξε τις ξεκάθαρες προθέσεις του όσον αφορά το μέλλον του, που δεν είναι άλλες από το να παραμείνει στην Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Ετοιμάζει χρυσάφι για να υποδεχτεί τον Ικάρντι
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ