ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Με πολλούς απόντες στην Σαρδηνία ενόψει Λιόν

Juventus' Cristiano Ronaldo, center, and Paulo Dybala watch play during the Italian Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz stadium in Turin, Italy, Monday, July 20, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo, center, and Paulo Dybala watch play during the Italian Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz stadium in Turin, Italy, Monday, July 20, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP) MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή καθώς και οκτώ νεαρούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η Γιουβέντους στην Σαρδηνία για το ματς με την Κάλιαρι, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να ξεκουράζει πολλούς βασικούς ενόψει της κόντρας με την Λιόν στο Champions League.

Μπορεί η Γιουβέντους να κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής το 9ο διαδοχικό σκουντέτο νικώντας με 2-0 την Σαμπντόρια, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να δηλώσει παρών και στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του για τη φετινή Serie A.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κυνήγι της κορυφής στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να προηγείται αυτή τη στιγμή έχοντας 34 γκολ (πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην Βερόνα στο τελευταίο ματς της Λάτσιο) και τον CR7 να ακολουθεί με 31 τέρματα, με τους δύο παίκτες να έχουν μάλιστα ως στόχο και το Χρυσό Παπούτσι, διεκδικώντας το μαζί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Έτσι, ο Μαουρίτσιο Σάρι συμπεριέλαβε τον 35χρονο σούπερ σταρ στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (29/7), καθώς επίσης και οκτώ νεαρούς, αφήνοντας ωστόσο αρκετούς από τους βασικούς του στο Τορίνο για να τους δώσει ανάσες ενόψει της ρεβάνς με την Λιόν για τους "16" του Champions League.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής από τον αγώνα στην Σαρδηνία έμειναν οι Κιελίνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο, Κεντίρα, Κόστα και Ντιμπάλα, με την αποστολή των μπιανκονέρι να αποτελείται από τους: Στσέσνι, Πινζόλιο, Μπουφόν, Αλέξ Σάντρο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντεμιράλ, Κοκόλο, Γουέσλι, Φραμπότα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπεντανκούρ, Μουρατόρε, Πίτερς, Ρονάλντο, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Μπερναρντέσκι, Ολιβιέρι, Βριόνι, Τζανιμάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκέφτονται playoffsστηSerie A για να σπάσει το σερί της Γιουβέντους
Γιουβέντους: Απόλυτη δυναστεία με τον 9ο σερί τίτλο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ