ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Με ιδιωτικό αεροπλάνο στο Τορίνο ο Ντε Λιχτ

Ajax's captain Matthijs de Ligt clenches his fists as his teammates join in celebrating their 1-0 victory during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's captain Matthijs de Ligt clenches his fists as his teammates join in celebrating their 1-0 victory during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Ματάις Ντε Λιχτ προσγειώθηκε στο Τορίνο με ιδιωτικό αεροπλάνο της Γιουβέντους και η μεταγραφή του στη "Γηραιά Κυρία" μπαίνει στην τελική ευθεία (VIDEO).

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δούμε τον Ματάις Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο αρχηγός του Άγιαξ άφησε το περιβραχιόνιο του στο Άμστερνταμ, μπήκε στο ιδιωτικό αεροπλάνο της Γιούβε και λίγο μετά τις 23:30 (16/7) έφτασε στην πόλη που θα περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του.

Η μεγάλη μεταγραφή του Ολλανδού στόπερ κόστισε 75 εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους, 12 εκατ. με μπόνους για κάθε ένα από τα πέντε χρόνια του συμβολαίου του και 10 εκατ. ευρώ προμήθεια στον ατζέντη Μίνο Ραϊόλα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Ντε Λιχτ θα περάσει την Τετάρτη (17/7) από ιατρικά και την επομένη θ' ανακοινωθεί.

" Γεια σας μπιανκονέρι, είμαι ο Ματάις. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ" ήταν το πρώτο του μήνυμα στην κάμερα των social media της "Γηραιάς Κυρίας". Παρακάτω, μπορείτε να δείτε video τόσο από την άφιξη του 20χρονου στόπερ, όσο και της πρώτης του δήλωσης:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ