ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Με 40 εκατ. ευρώ και Ραϊόλα για Χάλαντ

Salzburg's Erling Braut Haaland, left, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Salzburg's Erling Braut Haaland, left, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκονται στο κατόπι του Έρλινγκ Χάλαντ. Πρώτα οι Γιουνάιτεντ - Ρεάλ και τώρα η Γιουβέντους.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ τρελαίνει κόσμο με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ, σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο και οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες κινητοποιούνται για να τον πάρουν το καλοκαίρι από την αυστριακή ομάδα. Το τελευταίο διάστημα τ' όνομα του 19χρονου συνδυάστηκε με ενδιαφέρον από τις Γιουνάιτεντ - Ρεάλ Μαδρίτης.

Ιταλικά Μέσα, τώρα, βάζουν στο κόλπο την Γιουβέντους. Η Μεγάλη Κυρία φέρεται να έχει επιστρατεύσει τον μεγαλοατζέντη, Μίνο Ραϊόλα για να κινήσει εκείνος όλες τις διαδικασίες ώστε να πετύχει η πρωταθλήτρια Ιταλίας να πάρει τον επιθετικό.

Όσον αφορά στο ποσό που υποστηρίζουν στη γειτονική χώρα ότι θα διαθέσει η Γιουβέντους για τον Χάλαντ, αυτό ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως στην Ιταλία η εφορία εξυπηρετεί τις ομάδες να κάνουν μεγάλες μεταγραφές και τους παίκτες να μετακομίζουν στην Serie A λόγω των ελαφρύνσεων.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ