ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Λέει το "ναι" με 80 εκατ. ευρώ για Χιμένες η Γουλβς

Γιουβέντους: Λέει το "ναι" με 80 εκατ. ευρώ για Χιμένες η Γουλβς

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον επιθετικό της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες. Η μεταγραφή θα μπορούσε να κλείσει στα 80 εκατ. ευρώ.

Η Γιουβέντους προχωρά δυναμικά για την απόκτηση του Ραούλ Χιμένες. Ο Μεξικανός στράικερ της Γουλβς ενδέχεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ιταλικής ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται εντατικά.

Η διοίκηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League υποστηρίζει ότι απαιτεί 100 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον αρχισκόρερ της και πως η τιμή είναι αδιαπραγμάτευτη. Η "βέκια σινιόρα" προσφέρει αυτή τη στιγμή 50 εκατ. ευρώ για τον φορ με τα 26 γκολ σε 53 συμμετοχές, αν και είναι διατεθειμένη να ανέβει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS, το deal θα μπορούσε να επιτευχθεί με ένα ποσό στα 80 εκατ. ευρώ, που θα καταστήσει τον 29χρονο ως τον πιο ακριβό Μεξικανό ποδοσφαιριστή της ιστορίας.

Αν η Γουλβς χάσει τον Χιμένες, αυτός που θα τον αντικαταστήσει αναμένεται να είναι ο Πορτογάλος Ζοάο Πάουλο Ντίας Φερνάντες ή Παουλίνιο, που αγωνίζεται στη Μπράγκα και έχει σημειώσει φέτος 25 γκολ σε 48 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποντένσε για Ολυμπιακό: "Θα είναι δύσκολο, μπορούμε να νικήσουμε"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ