ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ξέσπασε κατά Σάρι η αδερφή του Κριστιάνο

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after missing a scoring chance during the Italian Cup soccer final match between Napoli and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 17, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after missing a scoring chance during the Italian Cup soccer final match between Napoli and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 17, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο, ξέσπασε από τα social media κατά του προπονητή της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, για την ήττα στον τελικό του Coppa Italia από τη Νάπολι.

Η Νάπολι επιβλήθηκε 4-2 της Γιουβέντους στα πέναλτι (0-0 το 90λεπτο) και κατέκτησε το Coppa Italia για έκτη φορά στην ιστορία της, με τον Γκατούζο να παίρνει τον πρώτο προπονητικό του τίτλο.

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο, ξέσπασε κατά του προπονητή της Γηραιάς Κυρίας, Μαουρίτσιο Σάρι. Σε ανάρτησή της στα social media αναρωτήθηκε με αιχμές για το στυλ παιχνιδιού του Ναπολιτάνου τεχνικού - εξακολουθεί να παραμένει χωρίς εγχώριο τίτλο στην Ιταλία - και συμβούλεψε τον αδερφό της να σηκώσει το κεφάλι και να συνεχίσει.

"Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Αγαπημένε μου δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις θαύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζει (εννοεί ο προπονητής) έτσι, σήκωσε το κεφάλι ψηλά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο", ήταν το μήνυμα της Έλμα Αβέιρο.

Ο Λούκα Τόνι έκραξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου της Γιουβέντους ισχυριζόμενος ότι ο Ίβηρας ότι δεν μπορεί να ντριμπλάρει κανέναν και ότι φέρει ευθύνη για την ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λούκα Τόνι: "Ο Ρονάλντο δεν μπορεί να ντριμπλάρει κανέναν"
Περίλυπος ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Κυπελλούχος Ιταλίας η Νάπολι, 4-2 στα πέναλτι την Γιουβέντους

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ