ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κοιτάζει Σουάρες και Καβάνι

Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his side second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at La Ceramica stadium in Villareal, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Jose Miguel Fernandez de Velasco)
Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his side second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at La Ceramica stadium in Villareal, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Jose Miguel Fernandez de Velasco) AP

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Λουίς Σουάρες, αλλά και τον Έντινσον Καβάνι, με τον Αντρέα Πίρλο να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο Άντρεα Πίρλο αναζητεί λύσεις στην επιθετική γραμμή της Γιουβέντους, εφόσον η αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι δεδομένη. Όπως υποστηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι μπιανκονέρι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις.

Μία εξ αυτών είναι του Έντινσον Καβάνι. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους θα ήθελε να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό στράικερ, όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα η υπόθεση κολλάει στο οικονομικό.

Το Sky Sport Italia, ωστόσο δίνει μία νέα διάσταση στην υπόθεση και εμφανίζει τον Καβάνι να έχει απορρίψει ήδη την πρόταση των μπιανκονέρι, λόγω της παλαιότερης θητείας του στην Νάπολι.

Ακόμη ένα όνομα που έχει ακουστεί είναι εκείνο του Σουάρες. Το Goal.com επιβεβαίωσςε ότι ο Ουρουγουανός έχει προταθεί στην Γιουβέντους. Ο Σουάρες βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζεται από τους μπλαουγκράνα.

Για τον 33χρονο Ουρουγουανό έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον άλλες τρεις ιταλικές ομάδες, η Ίντερ, η Μίλαν και η Λάτσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέσι: Μίλησε με τον Γκουαρδιόλα στο τηλέφωνο για μεταγραφή στην Σίτι΅
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ