ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έβαλε στο μάτι όνομα-έκπληξη για τη θέση του φορ

Frankfurt's Sebastien Haller celebrates his side's 2nd goal during a German first division Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Schalke 04 in Frankfurt, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Sebastien Haller celebrates his side's 2nd goal during a German first division Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Schalke 04 in Frankfurt, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Γιουβέντους κάνει από τώρα το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Σεμπαστιάν Αλέ!

Τα 14 γκολ σε 26 παιχνίδια της Bundesliga που έχει σημειώσει μέχρι τώρα ο Σεμπαστιάν Αλέ φανερώνουν την ποιότητα και την εκτελεστική του δεινότητα και μία από τις ομάδες που δείχνουν να ενδιαφέρονται "ζεστά" για την περίπτωσή του είναι πλέον και η Γιουβέντους.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb", οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 24χρονου Γάλλου στράικερ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του Φάμπιο Παρατίτσι, με τον διευθυντή των "μπιανκονέρι" να έχει έρθει σε επικοινωνία με τους παράγοντες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Οι Γερμανοί τον κοστολογούν με τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ, από τη στιγμή που ο παίκτης έχει να επιδείξει 19 γκολ και 12 ασίστ σε 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, με την "βέκια σινιόρα" από την πλευρά της να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον γερμανικό σύλλογο εδώ και δύο περίπου δύο εβδομάδες.

Μένει να δούμε αν το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει και συνέχεια, για έναν παίκτη που εντυπωσιάζει στην Bundesliga εδώ και μία διετία και ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του μέχρι στιγμής σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ