ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ετοιμάζει τριπλό "μπαμ" ο Σάρι

Chelsea manager Maurizio Sarri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Maurizio Sarri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να ενισχύσει τη Γιουβέντους, με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα να είναι έτοιμοι να απλώσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι για τρεις μεγάλους στόχους.

Ψώνια από την Αγγλία θέλει να κάνει ο Μαουρίτσιο Σάρι, με σκοπό να κάνει ακόμα πιο δυνατή τη Γιουβέντους εντός αλλά και εκτός Ιταλίας. Όπως αναφέρει η " Sun", ο 60χρονος τεχνικός των "μπιανκονέρι" έχει βάλει στο μάτι τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League και μάλιστα οι δύο ανήκουν στην Τσέλσι, ομάδα που εργάστηκε την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Σάρι θέλει να φέρει πακέτο στο Τορίνο τους Ενγκολό Καντέ και Έμερσον Παλμιέρι, αφού τους εμπιστεύεται αμφότερους και έχει εξαιρετική άποψη από τη συνεργασία τους στους "μπλε".

Ο Ιταλός προπονητής ήταν αυτός που μεταμόρφωσε τον Γάλλο χαφ της Τσέλσι από έναν αμυντικογενή μέσο σε έναν ολοκληρωμένο all - around ποδοσφαιριστή, με τον Καντέ να αποδίδει εξαιρετικά στο νέο του ρόλο και φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος στόχος ενόψει του καλοκαιριού.

Από την άλλη ο Έμερσον έκανε εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες του Σάρι και πήρε την θέση του Μάρκος Αλόνσο στο αριστερό άκρο της άμυνας κι όλα δείχνουν πως αυτός είναι ο εκλεκτός που θα πλαισιώσει τον Άλεξ Σάντρο, που είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Το τρίτο όνομα στην λίστα του Ιταλού, είναι αυτό του Κρίστιαν Έρικσεν που δεν έχει ανανεώσει με την Τότεναμ και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2020. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σάρι ονειρεύεται μία μεσαία γραμμή που θα κάνει την διαφορά και θέλει να προλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της σχετικά με τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο 60χρονος τεχνικός έχει πείσει την διοίκηση της Γιουβέντους έτσι ώστε να προχωρήσει τις τρεις υποθέσεις.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ