ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επίσημα νέος προπονητής ο Πίρλο

Juventus' Andrea Pirlo during a Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/ Massimo Pinca)
Juventus' Andrea Pirlo during a Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/ Massimo Pinca) AP PHOTO/ MASSIMO PINCA

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουβέντους Κ23 από τον Άντρεα Πίρλο, οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα, μετά την απόλυση του Σάρι.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι. Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Ιταλού τεχνικού, οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνει ο Πίρλο.

Παρά το γεγονός ότι πολλά ονόματα αντικαταστατών έπεσαν στο τραπέζι, μεταξύ αυτών του Ζιντάν, του Κονσεϊσάο και του Ποτσετίνο, η ομάδα του Τορίνο έτρεξε να κλείσει την υπόθεση γρήγορα. Έτσι, ο Πίρλο που πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί ως προπονητής της Κ23, αναλαμβάνει να οδηγήσει την πρώτη ομάδα, σε μία πρόκληση για την νέα του καριέρα.

Ο 41χρονος Ιταλός είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουβέντους σε 164 παιχνίδια, ενώ με την Μεγάλη Κυρία κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Ο Πίρλο, που μετά τη Γιουβέντους έπαιξε στην Αμερική για δύο χρόνια, έως το 2017, και εν συνεχεία αποσύρθηκε από τη δράση, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα με στόχο φυσικά μετά από λίγα χρόνια να γίνει πρώτος προπονητής.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ