ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ένα διαβατήριο καθυστερεί το deal με Σουάρες

Barcelona's Luis Suarez kicks the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Luis Suarez kicks the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Η Γιουβέντους είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τον Λουίς Σουάρες και σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ ένα θέμα που έχει προκύψει με το διαβατήριό του είναι αυτό που καθυστερεί τη μετακίνησή του από την Βαρκελώνη στο Τορίνο.

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Μπαρτσελόνα (Κούμαν αντί Σετιέν) βρήκε τον Λουίς Σουάρες να πέφτει σε δυσμένεια και να οδηγείται στην πόρτα της εξόδου μετά από έξι χρόνια σπουδαίας προσφοράς στους μπλαουγκράνα (μαζί με τον Μέσι σημείωσαν το 53% των τερμάτων τους την τελευταία 6ετία), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει για καιρό χωρίς ομάδα.

Ίσα-ίσα που υπάρχει ενδιαφερόμενη και το deal μοιάζει να είναι πολύ κοντά με την Γιουβέντους, με ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως η βέκια σινιόρα έχει αφήσει στην άκρη την περίπτωση του Έντιν Τζέκο από την Ρόμα (υπόθεση που εθεωρείτο κλεισμένη πριν μερικά 24ωρα) και έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση του Ουρουγουανού φορ.

Έχει μάλιστα έτοιμη πρόταση στον Σουάρες αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 10.000.000 ευρώ, όμως σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" και την "Marca", υπάρχει σημαντική εκκρεμότητα για να κλείσει το deal και αυτή αφορά το διαβατήριό του.

FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Υπενθυμίζεται πως ο Σουάρες μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 από την Λίβερπουλ (έμεινε 3,5 χρόνια στους κόκκινους) στην Μπαρτσελόνα, έχοντας να επιδείξει 197 γκολ σε 283 επίσημα παιχνίδια του με τη μπλαουγκράνα φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ