ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έκλεισε Ραμπιό με "βασιλικό" συμβόλαιο

PSG's Adrien Rabiot  reacts  after scoring against Toulouse FC during his French League one soccer match at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Saturday, Feb. 21, 2015. (AP Photo/Jacques Brinon)
PSG's Adrien Rabiot reacts after scoring against Toulouse FC during his French League one soccer match at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Saturday, Feb. 21, 2015. (AP Photo/Jacques Brinon) AP PHOTO/JACQUES BRINON

Σύμφωνα με το "Goal.com", η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Αντριάν Ραμπιό για πενταετές συμβόλαιο αντί 7.000.000 ευρώ ετησίως.

Παίκτης της Γιουβέντους θα πρέπει να θεωρείται ο Αντριάν Ραμπιό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Goal.com", ο Γάλλος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τους "μπιανκονέρι" για συμβόλαιο πέντε ετών, το οποίο θα του αποφέρει 7.000.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 24χρονος χαφ, που αποφάσισε να μην ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Τορίνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται την 1η Ιουλίου, όταν ο Ραμπιό μένει και τυπικά ελεύθερος από την Παρί. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του Ραμπιό, που λειτουργεί ως εκπρόσωπός του, θα "καρπωθεί" 10.000.000 ευρώ ως προμήθεια για την ολοκλήρωση του deal.

Την περσινή σεζόν, ο Ραμπιό πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ σε 20 αγώνες με την Παρί, ενώ συνολικά την εξαετία που αγωνίστηκε με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, είχε 24 τέρματα και 17 ασίστ σε 227 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι κι έξι φορές διεθνής με τη Γαλλία.

Μάθε όλα τα τελευταία νέα των μεταγραφών σε Ελλάδα και Ευρώπη

Photo Credits: AP Photo/Jacques Brinon

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ