ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έφτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του ο Ρονάλντο!

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates, with Miralem Pjanic, left, after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates, with Miralem Pjanic, left, after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το χατ τρικ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έφτασε τα 700 τέρματα στην καριέρα του και έγινε ο έκτος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Είναι μύθος, ανεπανάληπτος, μοναδικός, ασυναγώνιστος. Είναι αναμφίβολα από τους κορυφαίους όλων των εποχών και το πιστοποιούν τα επιτεύγματά του στα γήπεδα και φυσικά τα νούμερά του, τα οποία είναι εξωπραγματικά!

Ό,τι και αν γραφτεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φαντάζει λίγο. Ο Πορτογάλος επιθετικός, με το χατ τρικ απέναντι στην Ατλέτικο, έφτασε τα 700 (!) γκολ στην τεράστια καριέρα του και έγινε μόλις ο έκτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Λιονέλ Μέσι έπεται στον πίνακα, μετρώντας 678 γκολ, αλλά έχει 132 ματς λιγότερα. Ο CR7 δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, θα βάλει πλώρη για ακόμα παραπάνω, διότι είναι τέτοιο το μέταλλό του, τέτοιος ο εγωισμός του, που δεν θα του επιτρέψουν να βάλει... φρένο.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Τζόζεφ Μπίτσαν με 850 τέρματα σε 530 ματς από το 1931 ως το 1955, όταν βέβαια το ποδόσφαιρο ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με το σήμερα, όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και ο ανταγωνισμός τεράστιος.

Οι Ρομάριο, Πελέ, Φέρεντς Πούσκας και Γκερντ Μίλερ έπονται στη λίστα, με τον Ρονάλντο να είναι έκτος με 700 γκολ και να γλυκοκοιτάζει ψηλότερα. Με τον ρυθμό που σκοράρει και αν παραμείνει υγιής, είναι σίγουρο πως θα αναρριχηθεί στη λίστα!

Γιουβέντους: Έφτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του ο Ρονάλντο!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ