ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Δίνει Πιάνιτς στην Παρί για να πάρει Μαρκίνιος

PSG defender Marcos Marquinhos thumbs during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG defender Marcos Marquinhos thumbs during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Γιουβέντους φέρεται να θέλει τον Μαρκίνιος από την Παρί Σεν Ζερμέν δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Μίραλεμ Πιάνιτς, αναφέρει η "Gazzetta dello Sport'.

Η Γιουβέντους μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, όμως ο αθλητικός διευθυντής των "μπιανκονέρι", Φάμπιο Παρατίτσι, σχεδιάζει ήδη τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", στη μεταγραφική λίστα της ιταλικής ομάδας είναι το όνομα του 25χρονου Βραζιλιάνου της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος.

Η περίπτωσή του, όμως, παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες από τη στιγμή που ο Μαρκίνιος βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που δεν πουλάει η Παρί, μαζί με Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Βεράτι. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους μπορεί να φέρει τους Παριζιάνους στο τραπέζι των συζητήσεων προσφέροντας τους ως αντάλλαγμα τον Μίραλεμ Πιάνιτς, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε στο παρελθόν η γαλλική ομάδα.

Ο Βόσνιος μέσος αγωνίστηκε φέτος σε 44 παιχνίδια με τη Γιουβέντους πετυχαίνοντας 4 γκολ, τα 2 από αυτά στο Champions League. Ο Πιάνιτς έχει συμβόλαιο με την "Μεγάλη Κυρία" μέχρι το 2023, αλλά το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η αποχώρηση του μπορεί να έρθει νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Αλ Κελαϊφί κατηγορείται για "λάδωμα" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
Γιουβέντους: Τα βρήκε με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, πάει για deal με Λάτσιο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ