ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Δηλώνει παρών ο Ρονάλντο, ξαφνικό πρόβλημα ο Κιελίνι

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with his teammate Giorgio Chiellini after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with his teammate Giorgio Chiellini after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Γιουβέντους, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Tuttosport", θα στερηθεί της υπηρεσίας του Κιελίνι, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει έτοιμος για την μάχη του Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/4) τον Άγιαξ για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League. Η αγωνία των Μπιανκονέρι εστιαζόταν, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, στον αγώνα δρόμου που κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την ανάκαμψη του, έπειτα από μυϊκό τραυματισμό στα προκριματικά του Euro.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα " Tuttosport", ο Ρονάλντο έχει πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς και από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναμένεται να συμπεριεληφθή στην αποστολή της Γιουβέντους και φυσικά να παίξει βασικός. Μάλιστα, την Δευτέρα (8/4) παρακολούθησε ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα χωρίς να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Το ίδιο δεν συνέβη με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι. Ο Ιταλός αμυντικός, σύμφωνα με τα Μέσα, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα, κάτι που βάζει σε σκέψεις τον τεχνικό των Μπιανκονέρι. Η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του στην αποστολή της Γιουβέντους θα ληφθεί την Τρίτη (9/4). Αντικαταστάτης του Κιελίνι στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αποτελέσει ο Ντανιέλε Ρουγκάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε εξιτήριο ο Πελέ
Ο Ντε Μπράινε "έφτιαξε" τον τέλειο παίκτη χωρίς Μέσι - Ρονάλντο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ