ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Δένει με νέο συμβόλαιο τον Πάουλο Ντιμπάλα

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πάουλο Ντιμπάλα για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού, με την προοπτική να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο Πάολο Ντιμπάλα αναμένεται να επεκτείνει την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με την Γιουβέντους για άλλα τρία χρόνια, με αυξημένες απολαβές, σύμφωνα με τηνTuttosport.Το τρέχον συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού έχει χρονική ισχύ μέχρι το 2022, με την ''Μεγάλη Κυρία'' να τον δένει μέχρι το 2025, κάνοντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και της ομάδας είχαν θετική κατάληξη, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται τον Αύγουστο ανάμεσα από το πρωτάθλημα και τοChampions League.Οι ετήσιες απολαβές του Ντιμπάλα θα είναι κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίες θα μεγαλώνουν κλιμακωτά τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα ο Ντιμπάλα θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο της Γιουβέντους στον τομέα τουbrandingκαι διαφήμισης, ενώ στο Τορίνο βλέπουν στο πρόσωπο του τον αρχηγό του μέλλοντος, εφόσον δεν αποχωρήσει από τους ''Μπιανκονέρι''.Ο 26χρονος επιθετικός την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 41 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 17 γκολ και 13 ασίστ.

Θυμηθείτε ένα από τα καλύτερα τέρματα του Αργεντινού με την φανέλα της Γιουβέντους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ