ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αύξησε την πρόταση για Ντε Λιχτ και θέλει να τον ανακοινώσει το Σάββατο

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η Γιουβέντους φέρεται να αύξησε την προσφορά της στον Άγιαξ για τον Ματάις Ντε Λιχτ, ευελπιστώντας ν' ανακοινώσει τον Ολλανδό αμυντικό το Σάββατο.

Κορυφώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Άγιαξ και Γιουβέντους με τους δεύτερους να προσπαθούν να κλείσουν άμεσα το θέμα της αγοράς του Ματάις Ντε Λιχτ.

Στην Ολλανδία, δημοσιεύματα σημειώνουν ότι μετά το "πάγωμα" των συζητήσεων λόγω της προσφοράς των 50 εκατ. ευρώ της Γιούβε στον Αίαντα, οι Ιταλοί επανήλθαν και ανέβασαν την πρότασή τους στα 67 εκατ. ευρώ.

Οι Ολλανδοί προσδοκούσαν να πάρουν από την πώληση του αρχηγού τους 75 εκατ. ευρώ, ωστόσο στην πατρίδα του Ματάις Ντε Λιχτ τονίζουν ότι και στα 67 εκατ. ευρώ η ομάδα του Άμστερνταμ δεν θα πει "όχι".

Το Σάββατο επιστρέφει στις προπονήσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στην Γιουβέντους στοχεύουν να τελειώσουν με την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ για να τον ανακοινώσουν την ίδια μέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα τα έχουν βρε με τον Ανιέλι για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 12 εκατ. ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ