ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Απολύθηκε ο Σάρι

O Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Μαουρίτσιο Σάρι μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Λιόν και πλέον ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί παρελθόν από την Γιουβέντους. Ο αποκλεισμός από την Λιόν ήταν εκείνος που έκανε την απόφαση της "Γιούβε" να προχωρήσει στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η ιταλική ομάδα με μία ανακοίνωση λίγω λέξεων ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών: "Η Γιουβέντους ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον κόουτς που έγραψε μία νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου κατακτώντας τον ένατο διαδοχικό τίτλο".

Ήδη, τα πρώτα ονόματα για τους πιθανούς αντικαταστάτες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τους Σιμόνε Ινζάγκι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Από αυτούς μόνο ο Αργεντινός είναι ελεύθερος. Τόσο ο Ινζάγκι όσο και ο Κονσεϊσάο δεσμεύονται με συμβόλαιο με την Λάτσιο και την Πόρτο αντίστοιχα.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Πορτογάλου πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει βάλει το χεράκι του και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της Πόρτο έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του.

Η πιο προχωρημένη περίπτωση φέρεται να είναι εκείνη του Ποτσετίνο με την Γιουβέντους να βρίσκεται σε επαφές με τον Αργεντινό κόουτς.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ