ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αποκάλυψε την εντός έδρας εμφάνιση για το 2020/21

Juventus' Gonzalo Higuain controls the ball during the Serie A soccer match between Juventus and Sampdoria at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, July 26, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain controls the ball during the Serie A soccer match between Juventus and Sampdoria at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, July 26, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Γιουβέντους αποκάλυψε την εντός έδρας εμφάνισή της για την σεζόν 2020/21, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Αργεντινό επιθετικό Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Γιουβέντους προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας εντός έδρας εμφάνισης για την σεζόν 2020/21, η οποία σχεδιάστηκε από την adidas. Η νέα φανέλα είναι ριγωτή, επιστρέφοντας στην παραδοσιακή φανέλα της ομάδας σε μία μοντέρνα έκδοση, στα κλασικά χρώματα της "Μεγάλης Κυρίας", ενώ το σήμα της ομάδας όπως και της adidas είναι χρυσό.

Η φανέλα αυτή θα χρησιμοποιείται και από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά και από την γυναικεία ομάδα. Κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τους "Μπιανκονέρι" για νέο συμβόλαιο, με τον Αργεντινό επιθετικό να επιθυμεί να είναι πρωταγωνιστής και σε θέματα μάρκετινγκ του συλλόγου.

Δείτε την εμφάνιση της Γιουβέντους:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ