ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανανέωσαν Ματουιντί και Πιάτσα

Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους προχώρησαν στην επέκταση των συμβολαίων του Μπλαζ Ματουιντί και του Μάρκο Πιάτσα.

Η επίδραση του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία θα φανεί σε απόλυτο βαθμό το προσεχές διάστημα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Όπως είναι φυσιολογικό όλο αυτό θα επηρεάσει και τον αθλητισμό για κάποιο διάστημα

Για αυτό το λόγο κάποιες ομάδες άρχισαν ήδη να προσέχουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για να μην τρέχουν. Μία από αυτές είναι και η Γιουβέντους η οποία προχώρησε σε δύο επεκτάσεις συμβολαίων.

Η πρώτη αφορά τον Μπλαζ Ματουιντί. Το συμβόλαιο του 32χρονου Γάλλου μέσου ολοκληρωνόταν, όμως η Γιουβέντους προχώρησε στην επέκταση του για έναν ακόμα χρόνο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Μάρκο Πιάτσα. Ο 24χρονος Κροάτης επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Άντερλεχτ ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ