ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανανεώνει μέχρι το 2025 ο Ντιμπάλα

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Γιουβέντους το οποίο θα τον κρατήσει στο Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. (VIDEO)

Ήταν ο MVP στο δρόμο της Γιουβέντους προς την κατάκτηση του τίτλου και η ιταλική ομάδα θέλει να τον κρατήσει για καιρό ακόμα στο Τορίνο. Ο λόγος για τον Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 26χρονος Αργεντινός είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του του 2022, ωστόσο η νέα συμφωνία των δύο πλευρών θα μπορεί να τον κρατήσει στη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η μεγάλη κυρία απέκτησε τον Ντιμπάλα το καλοκαίρι του 2015 δίνοντας στην Παλέρμο 40 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον ο Αργεντινός, εάν εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη "Γιούβε", θα κλείσει μία δεκαετία στα "μπιανκονέρι".

Φυσικά, όλο αυτό θα γίνει με το αζημίωτο. Οι απολαβές του Ντιμπάλα θα φτάσουν στα 11 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αξίζει να επισημάνουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός παίρνει περίπου τα μισά λεφτά αφού λάμβανε 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια που φορά τη φανέλα της Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει γίνει από τους αγαπημένους της εξέδρας αφού μετρά σε 227 συμμετοχές 95 γκολ και 35 ασίστ.

Έτσι, οι φίλοι της Γιουβέντους θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν κι άλλα απίθανα γκολ σαν και αυτό.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ