ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανακοινώθηκε ο Σάρι

Chelsea manager Maurizio Sarri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Maurizio Sarri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι και την ίδια ώρα η Γιουβέντους επισημοποίησε την πρόσληψή του στη θέση του προπονητή. Συμβόλαιο μέχρι το 2022 υπέγραψε ο 60χρονος κόουτς από τη Νάπολι.

Εποχή Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους. Η Βέκια Σινιόρα ανακοίνωσε την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία, αποτελώντας τον διάδοχο του επιτυχημένου Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ναπολιτάνος κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στην πρωταθλήτρια Ιταλίας (30 Ιουνίου 2022).

Ο 60χρονος επιστρέφει στο ιταλικό ποδόσφαιρο ύστερα από έναν χρόνο, κατά τον οποίο οδήγησε την Τσέλσι στην τρίτη θέση της Premier League και στην κατάκτηση του Europa League. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2001, περνώντας από τον πάγκο ομάδων όπως η Πεσκάρα, Αρέτσι, Αβελίνο, Βερόνα, Περούτζια, Γκροσέτο, Αλεσάντρια, Σορέντο και Έμπολι.

Ο Σάρι καλείται να συνεχίσει με τη Γιουβέντους στο δρόμο των επιτυχιών. Ο προκάτοχός του Αλέγκρι, άλλωστε, κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και δύο ιταλικά σούπερ καπ. Το 2014-2015 και το 2016-2017 οδήγησε τους "μπιανκονέρι" στον τελικό του Champions League, αλλά και τις δύο φορές βέβαια, ηττήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ