ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Άλμα του Ρονάλντο στα 2 μέτρα και 56 εκατοστά και υπόκλιση Ρανιέρι

Atletico Madrid's Marcos Llorente, left, watches Juventus' Cristiano Ronaldo jumping for the ball during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Atletico Madrid's Marcos Llorente, left, watches Juventus' Cristiano Ronaldo jumping for the ball during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα στην Σαμπντόρια πηδώντας σχεδόν 70 εκατοστά πάνω από το έδαφος και ο Κλάουντιο Ρανιέρι τον αποθέωσε συγκρίνοντάς τον με παίκτες του NBA!

H Γιουβέντους άνοιξε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Serie A (σε λίγες ημέρες παίζει με την Λάτσιο για το ιταλικό Σούπερ Καπ) αγωνιζόμενη στο Λουίτζι Φεράρις της Γένοβας και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Σαμπντόρια χάρη σε δύο εκπληκτικά γκολ ως προς την εκτέλεση και την έμπνευση των σκόρερ.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους πρωταθλητές Ιταλίας με ένα τρομερό μονοκόμματο αριστερό σουτ στην κίνηση από μακρινή μπαλιά του Σάντρο ενώ μετά την ισοφάριση του Καπράτι από πλευράς Γενοβέζων, ήταν η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να μιλήσει.

Και όχι απλά μίλησε αλλά βρυχήθηκε, με τον Πορτογάλο να αποδεικνύει πως το "35" που θα γράφει τον Φεβρουάριο του 2020 δίπλα στην ηλικία του θα είναι ένα απλά ένα νούμερο και τίποτα παραπάνω.

Ο Σάντρο, όπως και στη φάση του πρώτου γκολ έβγαλε την ασίστ με σέντρα, με τον CR7 να στέλνει ωστόσο τη μπάλα στα δίχτυα με μία προσπάθεια που δύσκολα θα ξεχαστεί από το φίλαθλο κοινό.

Και αυτό γιατί με το άλμα που έκανε, έφτασε στα 2 μέτρα και 56 εκατοστά ενώ στάθηκε για 1,5 δευτερόλεπτο στον αέρα -ως άλλη μία απόδειξη των τεράστιων αθλητικών ικανοτήτων του- πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι και χαρίσει το τρίποντο στους μπιανκονέρι.

Juventus' Cristiano Ronaldo, right, celebrates with his teammates after scores his side's opening goal during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus' Cristiano Ronaldo, right, celebrates with his teammates after scores his side's opening goal during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

"Ήταν ένα καλό γκολ και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει άλλους τρεις πόντους. Είχα πρόβλημα με το γόνατό μου για έναν μήνα αλλά αυτό έχει φύγει τώρα και αισθάνομαι καλά.

Αυτό που επιθυμώ είναι να βοηθώ την Γιουβέντους να κατακτά νίκες και τίτλους, Δεν ήξερα πως πήδηξα τόσο ψηλα", δήλωσε ο σούπερ σταρ της βέκια σινιόρα στο φινάλε του αγώνα, για να γνωρίσει μάλιστα την αποθέωση για το γκολ του ακόμα και από τους αντιπάλους.

Χαρακτηριστικό παραδειγμα ο Κλάουντιο Ρανιέρι, που υποστήριξε πως ο Ρονάλντο μοιάζει με παίκτη του NBA: "Όταν η άλλη ομάδα βάζει δύο αριστουργηματικά γκολ, δεν έχεις παρά να δώσεις συγχαρητήρια στους παίκτες σου για την προσπάθεια.

Με τέτοια γκολ, αξίζει το εισιτήριο που πληρώνεις για το γήπεδο. Ο Ρονάλντο δε με το άλμα που έκανε στο γκολ του, έμοιαζε με παίκτη του NBA! Ήταν στον αέρα για 1,5 ώρα. Δεν έχεις να πεις κάτι, απλά τους βγάζεις το καπέλο και τους δίνει συγχαρητήρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Μαλντίνι
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ